Als je een nieuwe uitdaging zoekt, wil je de juiste persoon op de juiste plaats zijn. Je zoekt ‘the perfect match’ met klanten,  collega’s en de organisatie.

De moeilijkheid hieraan is om uit te drukken wat die match zou kunnen zijn. Wat moeilijk onder woorden te brengen is, kan meestal wel in één of andere kunstvorm uitgedrukt worden.

Het was de Belgische nominatie voor de grammy’s van Soulwax (Stephen en David Dewaele) die bij mij een gevoelige snaar beroerde. Met de remix van Marie Davidson’s ‘Work It’, behaalde Soulwax internationale waardering.  Voor mij bracht dit nummer een belangrijk aspect onder woorden, die we binnen onze organisatie nastreven.

You’ve got to work with me

Now, I don’t wanna see any fake ass workers

I need real builders

Zoals dat meestal het geval is, lijkt het aan de oppervlakte anders dan dat het op een dieper niveau werkelijk is. Marie Davidson licht zelf de diepere betekenis van haar teksten toe (4’50):

It isn’t about working to make more money

This song is about working on yourself to become a better person

Binnen onze organisatie krijgt iedere medewerker de kans om aan persoonlijke groei te werken. Niet alleen op het vlak van inhoudelijke technische kennis, maar je krijgt ook de kans andere competenties te ontwikkelen.

Dit houdt wel in dat je aangesproken wordt op de verantwoordelijkheid die je draagt voor jouw deel van de relaties. Een sfeer van geluk komt niet vanzelf. Daar moet aan gewerkt worden. Work it!

Ons team heeft een positief gezamenlijk toekomstbeeld. We zoeken een enthousiaste medewerkers die deze gedachte helpen uitdragen.

Ons team staat open voor een collega die helpt diepgaande connecties te leggen met elkaar, in echte verbinding.

Samen kunnen we meer dan alleen. Je bent welkom als je een mentaliteit hebt van : ik word beter als de groep beter wordt. Je stelt je dienstbaar op ten opzichte van de klanten en je collega’s. Je geniet ervan als je een context kan creëren waar anderen in kunnen groeien.

Nieuwsgierig naar de jobs binnen ons boekhoudkantoor?

Bel ons op 011/515 464 of mail naar Kris.vandenberghen@businessminds.be